Succesvolle 2e editie van AnthuraNXT

Afgelopen vrijdag 4 juni vond AnthuraNXT voor de tweede keer digitaal plaats. De middag werd vanuit onze studio op de Cyclamenweg gepresenteerd door Annemarie Brüning. Middels een virtuele wandeling zijn onze klanten meegenomen naar ons vooruitstrevende onderzoekscentrum, waarin toepassingen voor onze opgebouwde fundamentele kennis besproken werden. Op onze moderne productielocaties werd duidelijk hoe wij onze plantkwaliteit borgen en hoe wij ons richten op een duurzaam productieproces. Natuurlijk brachten wij ook een bezoek aan de vernieuwde showkas samen met de productmanagers Stefan de hoog (anthurium) en Robert Kuijf (phalaenopsis). Het was een unieke inkijk in de ontwikkelingen voor de toekomst

Na elk bezoek was er ruimte om vragen te stellen aan de tafelgasten, waaronder Mark van der Knaap, Iwan van der Knaap en Marco van Herk, samen de directie van Anthura, evenals Heleen Bastiaanssen, Manager Veredeling en Sander Smeding, Managing Director Kunming Anthura. Na afloop van de ‘wandeling’ door Anthura, heeft Jos Burgers alle kijkers op humoristische wijze een spiegel voorgehouden met als thema ‘Wacht niet op de wind, ga roeien’.

Na een proost op onze gezamenlijke toekomst is de succesvolle middag afgesloten. Wij hopen onze klanten volgend jaar met AnthuraNXT weer fysiek te mogen ontvangen in ons compleet vernieuwde kantoor.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om deze middag bij te wonen, maar zou u één of meerdere onderwerpen graag terugkijken, neem dan contact op met onze product managers Stefan de Hoog (anthurium) of Robert Kuijf (phalaenopsis) of uw accountmanager.