#Anthura nieuws

Anthura Arndt is MPS gecertificeerd

MPS-GAP is een toegangscertificaat om te kunnen leveren aan internationale retailers. Anthura Arndt heeft afgelopen week het certificaat onvangen, dat sinds 23 september geldig is. Met dit certificaat voldoet Anthura Arndt aan eisen op het gebied van onder andere traceerbaarheid, milieu, gewasbeschermingsmiddelen en recall procedures. MPS-GAP is gebenchmarkt met GLOBALG.A.P. en voldoet aan de voorwaarden van FSI. De certificering komt tot stand door een audit. Deze bij Anthura Arndt uitgevoerde audit ten behoeve van MPS-GAP V11 is vervolgens beoordeeld en akkoord bevonden.


Update fotogalerij website Anthura Zowel uit binnen- als buitenland krijgen wij vaak verzoeken om sfeer- en inspiratiefoto's van onze anthurium en phalaenopsis. Naast de inspiratie artikelen, bestaat er ook sinds enige tijd een fotogallerij. Deze is sinds kort uitgebreid met heel veel sfeerfoto's. De foto's kunt u downloaden en als klant of relatie inzetten bij uw eigen communicatie.

Hierbij kunt u niet alleen zoeken op productgroep, maar ook op rasnaam en op kleur. Wilt u direct naar de gallerij, klik hier.


Etalages Anthura

Onze etalage voor de showkas heeft een nieuw thema en is helemaal vernieuwd! Als u een bezoek komt brengen aan de showkas, kunt u gelijk inspiratie opdoen bij 'Small, the next big thing'.