Komt u onze showkas binnenkort bezoeken?

Tijdens de initiële week van de Royal FloraHolland Trade Fair van 4-6 november staan wij gesteld om u te ontvangen!

Tijdens de initiële week van de Royal FloraHolland Trade Fair van 4-6 november staan wij gesteld om u te ontvangen! Maar u bent andere weken natuurlijk ook van harte welkom. Onze showkas is geopend voor bezoek en u bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij de noviteiten en het assortiment. Laat u verrassen door de rassen van de toekomst uit onze veredeling. Welke kleuren, planteigenschappen en potmaten zijn een mooie toevoeging om uw assortiment compleet te maken?Bent u geïnteresseerd in een bezoek? Laat het ons weten via onze productmanagers of via uw eigen accountmanager. Small, the next big thing In onze showkas is speciale aandacht voor de kleine potmaten. Naast de rassen en noviteiten in de showkas zal er ook een inspiratievolle etalage zijn met de 6 en 7 cm phalaenopsis en 7 cm anthurium potplanten. Wij hebben hoge verwachtingen van dit segment, te meer omdat de kleine potmaten enorm trendy zijn en ook in de toekomst een belangrijke rol zullen blijven spelen. Anthura is al jaren aan het veredelen in dit segment en de verscheidenheid in rassen wordt steeds groter, waardoor het assortiment met deze potmaat ook steeds completer wordt. We laten u graag de meest recente resultaten zien. ‘Small, the next big thing’ wordt in één oogopslag duidelijk wanneer u Anthura bezoekt.

Virtueel bezoek Niet iedereen is in de gelegenheid om onze showkas fysiek te bezoeken en een dergelijk bezoek is ook niet meer vanzelfsprekend. Hier is iets op bedacht: de showkas komt naar u! Wij bieden u de mogelijkheid om de showkas online live te bezoeken. U loopt ‘samen’ met uw accountmanager door de showkas om de nieuwste rassen en noviteiten te bekijken.

Segmentering phalaenopsis Alle segmenten phalaenopsis zijn afzonderlijk op video vastgelegd, zodat u de voor u belangrijke segmenten voor een bezoek rustig kunt bekijken met bijvoorbeeld het verkoopteam of teeltmedewerkers. Een groot voordeel is dat meerdere mensen van één bedrijf kunnen meekijken. Hieruit vloeit dan een lijst met te bespreken rassen, waarop de accountmanager kan inzoomen in (technisch) detail met de klant via een video call of tijdens uw bezoek.. Hebt u interesse in een bezoek aan de showkas? Neem contact op met uw accountmanager om een afspraak in te plannen. Uw één op één bezoek wordt op uw persoonlijke wensen afgestemd. Vanwege de verbouwing van het kantoor aan de Anthuriumweg in Bleiswijk, is de showkas voor planten op maandag 14 december voor het laatst toegankelijk. Begin maart 2021 zullen wij hopelijk onze deuren weer openen! In de tussentijd hebben wij een zeer beperkte presentatie van een aantal anthurium en phalaenopsis rassen. Kom dus voor een uitgebreid bezoek voor half december! (Anthura Flower blijft de hele periode open voor bezoek.)