Samen maken we het verschil

Wat hebben Grand Slam®, Manta® More en Livium® met elkaar gemeen?

Wat hebben Grand Slam®, Manta® More en Livium® met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht niet zoveel. Eerstgenoemde is als snijbloem ‘de nieuwe standaard in groen’, terwijl de potanthurium Livium als ‘Anthurium Art’ bekend staat om zijn unieke nerfstructuur. Manta More is, tot slot, als serie phalaenopsis rassen met karakteristieke grote vlakke lip, met recht bestempeld als de ‘Next Generation Orchids’. Toch hebben ze één overeenkomst: alle worden gericht gepositioneerd en met marketingondersteuning van Anthura in de markt gezet. Op deze manier dragen wij niet alleen met genetica bij aan marktdifferentiatie, maar ook door producten op een onderscheidende manier in de markt te zetten.

Samen met onze klant(en) kijken we per project welke doelstellingen er behaald moeten worden, op welke manier en binnen welke termijn én wat voor ondersteuning wij daarvoor kunnen bieden op zowel strategisch als operationeel niveau. Afgelopen jaar hebben wij aan uiteenlopende projecten bijgedragen.

Manta More
Manta More is een unieke samenwerking tussen Levoplant, Stolk Flora (Your Natural Orchid) en Ter Laak Orchids. Er is een toolkit ontwikkeld om te zorgen voor een consistente uitstraling in verpakkingsvormen, maar ook bijvoorbeeld een website en social media kanalen. De reacties naar aanleiding van de sneak preview tijdens afgelopen beurzen waren ronduit positief. Binnenkort starten genoemde telers met de gerichte introductie van Manta More. Het doel? Duurzaam, onderscheidend vermogen! www.mantamore.com: more to come…!

Grand Slam
Van november tot februari konden de grootste kopers van Grand Slam® zich kwalificeren voor een tennisclinic met Martin Verkerk: als Roland Garros finalist bekend met Grand Slam toernooien. Bovendien is die periode iedere maand een winnaar van de maand uitgeroepen, die twee kaarten voor het ABN AMRO World Tennis Tournament 2020 in Rotterdam in ontvangst heeft genomen. Deze actie is onderdeel van de introductiecampagne van de groene snijanthurium Grand Slam. Deze verfrissende anthurium wordt geteeld door Anthogether en Wijnen, allebei lid van de coöperatie Xanthu.

Livium
Livium® is een echt kunstwerk! Daarom zijn bloemisten uitgedaagd om hun fantasie de vrije loop te laten en de mooiste creaties met Livium te maken. De mooiste foto’s worden beloond met artistieke prijzen waaronder een workshop door een bekende stylist. Samen met Stolk Brothers wordt bijgedragen aan ketenverbinding. #Anthurium Art


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ondersteuning voor uw Anthura rassen?
Neem dan contact op met onze product managers Robert Kuijf (orchideeën) en Stefan de Hoog (anthurium).