Nieuws van Anthura

Catalogus online, filteroptie bij producten en online showkasbezoek

Website Onze nieuwe catalogus is online! Deze is compleet te downloaden, maar u kunt hem ook doorbladeren. Er is een catalogus van phalaenopsis potplanten, anthurium potplanten en anthurium snijbloemen beschikbaar, allemaal in het Engels.

U kunt de nieuwste editie vinden op www.anthura.nl, zowel op onze home- als productenpagina. Een andere toevoeging op onze productenpagina is de nieuwe filteroptie met betrekking tot planteigenschappen. Naast de bestaande zoekfuncties is er nu ook de mogelijkheid om maximaal drie rassen direct met elkaar te vergelijken. Klik onder de foto en naam van de plant ‘vergelijk’ aan en vervolgens nogmaals als je ze hebt geselecteerd de button ‘vergelijk’ en alle planteigenschappen van twee of drie rassen worden voor jou naast elkaar op een rijtje gezet.

Showkas Onze showkas is open voor bezoek op afspraak, maar een dergelijk bezoek is niet meer vanzelfsprekend. Hier is iets op bedacht: de showkas komt naar u! Wij bieden u de mogelijkheid om de showkas online live te bezoeken. U loopt ‘samen’ met uw accountmanager door de showkas om de nieuwste rassen en noviteiten te bekijken.

Hebt u hier interesse in? Neem contact op met uw accountmanager om een afspraak in te plannen. Uw één op één bezoek wordt op uw persoonlijke wensen afgestemd.

image
image
image