Grand Slam

Love, set & match

Love; met één blik verliefd op de bloem,


Set; op de vaas creëert men een frisse set van bloemwerk met Grand Slam in een boeket of arrangement,


Match; Door de frisheid en uitstraling is Grand Slam een match en aanwinst voor ieder interieur.

Het voorjaar van 2019 staat in het teken van de definitieve doorbraak van Grand Slam®. Dit talentvolle ras zal naar verwachting niet alleen nationale, maar ook internationale faam verwerven in 2019. In Nederland staan we aan de vooravond van de marktintroductie, zodat bloemisten ook kennis kunnen gaan maken met de nieuwe standaard in groen. De productie van het plantmateriaal is inmiddels op stoom, zodat Grand Slam ook een volwaardige speler is voor de internationale markten waar Anthura actief is.


Grand Slam is de nieuwe groene snijanthurium waar telers en bloemisten veel plezier aan gaan beleven de komende jaren. Het ras heeft alles om een topspeler te worden. De productiecijfers zijn indrukwekkend te noemen evenals de prestaties van de plant in de kas. Grand Slam heeft een getest uithoudingsvermogen op de vaas van meer dan 5 weken en ook een periode van kou in de transportfase wordt goed doorstaan. Al deze eigenschappen maken van Grand Slam een topper van formaat.


In de loop van het voorjaar zullen drie Nederlandse telers starten met het aanvoeren van Grand Slam op de veiling in Nederland of door directe verkoop via de webshops. Dat zal niet onopgemerkt blijven voor de keten. Het doel is dat Grand Slam zich binnen enkele jaren vestigt in de top 5 van snijanthuriums. Door de bijzonder frisse kleur zal Grand Slam in veel fleurige samenstellingen gebruikt gaan worden. De toegewezen slogan love, set & match is 100% toepasbaar op dit nieuwe snijanthurium ras.