Feestelijke afsluiting Anthura’s 80-jarig jubileumjaar

Ter afsluiting van het jubileumjaar stonden vrijdagavond 7 september onze deuren open voor relaties, medewerkers, familie, vrienden en buren en hebben we samen een schitterend feest gevierd!


Feestavond
Naast een korte terugblik op het verleden, werd er vooral geproost op de toekomst. Special guest Victor Mids bracht illusie en wetenschap samen in zijn show, die volledig was afgestemd op onze kleurrijke producten en op het thema van de avond: ‘Add a little confetti to each day’. Aansluitend waren er spetterende optredens van Maan en OG3NE met live band. Er was een feestelijke ambiance en sfeer, er werd volop gedanst en even na middernacht keerde iedereen huiswaarts.


Familiedag

Op zaterdag 8 september had iedereen de gelegenheid om samen met familie en vrienden een kijkje achter de schermen te nemen. Er was gelegenheid om de rondleiding te volgen, die Koning Willem Alexander kreeg op 1 juni tijdens de jaarlijkse relatiedag voor klanten. Daarnaast was er een heus experience center, waarin alle facetten van veredeling, laboratorium en R&D door onze eigen collega’s getoond en toegelicht werden. Ook voor de kinderen was er genoeg te doen: van een kidslab tot kinderworkshops op creatief en sportief gebied. Bovenstaande natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje evenals muzikaal vermaak.


Wij kijken, mede dankzij jullie, terug op twee zeer geslaagde en feestelijke dagen!